maanantai 9. lokakuuta 2017

Tapahtumaköyhäilyä

Koitan edes kerran viikossa päivitellä, vaikka nyt onkin ollut niin uneventful kuin vaan voi olla. En ole kahteen viikkoon ollut Eetun lisäksi tekemisissä oikein muiden kanssa pakollisia kontakteja kuten kaupan kassaa lukuun ottamatta. Kerran kävin kaverin kanssa syömässä ja kerran leffassa siskon kanssa, mutta siinäpä se sitten onkin ollut. On ollut aika voimakkaasti semmonen kotinysväyskausi päällänsä.

Olen hamstrannut kuukauden sisään melkoisen määrän kirjoja. Kirjahylly näytti miltä sattui, joten eräs kaunis iltapäivä pistin juhlalistan soimaan, otin rätin käteen ja rupesin pyyhkimään hyllystä pölyjä ja organisoimaan kirjojen järjestystä. Esimerkiksi NSYNCin Bye bye bye oli äärimmäisen toimiva valinta tämän tällaisen toiminnan taustamusiikiksi.

Nuo kauniit taideteokset hyllyn päällw tehtiin mulle mun 28- ja 29-vuotissynttärijuhlissa. Sieltä löytyy myös Eetun PC- ja pleikkaripelit, taitaa siellä ehkä yksi tai kaksi olla minunkin. Seitsemän lokerikkoa on täynnä Kingiä, kahdessa on takana toinen rivi. Ylärivistä löytyy myös oma osasto Pottereille ja Pendergasteille. On sekalaisille lokerosto ja Tolkieneille omansa. Pokkarit kuuluu kaltaistensa pariin, samoin sarjakuvat. Kirjahyllyn oikealla puolella on kolme tornia CD-levyjä.

Oli vuoden alussa tehnyt Elämäni pelit-postauksen, joissa oli mun Nintendo- sun muista peleistä kuvia. Kaveri pisti viikonloppuna linkin huuto.netin ilmoitukseen, jossa joku mun NES-pelikuvalla muka myy niitä pelejä. Oli onneksi muutkin huomanneet ajoissa, että kuva on muualta netistä napattu ja kyseessä on huijaus. Että jotkut osaavatkin olla ala-arvoisia.Tähän yllä mainittuun kotinysväykseen on kuulunut lähinnä lukemista, Netflixiä, siivousta ja lisää lukemista. Syssy olis kaaaaneimmillaan ja tekis vähän mieli Nuuksioon lähteä, mutta kun ulkona sataa alvariinsa. Mulla ei ole kunnon sadevaatteita ja ainoat hyvät kävelykengät eli lenkkarit eivät juuri vettä pidä. Luinkin äskettäin, että kohta sade-ennätykset paukkuu.


Sain myös viimeinen värjättyä äärimmäisen kulahtaneen olkalaukkuni takaisin mustaksi. Pahimmat kolhut laukku oli tainnut ottanut Balin ja Dubain auringonpaahteessa.


Tämmönenkin oli jäänyt julkaisemattomien kansioon pyörimään. Heihei! (Onneksi seuraavassa postauksessa on oikeaakin asiaa, lähden nimittäin viikonlopuksi Riikaan pyörähtämään.)


2 kommenttia:

  1. Hehes, miun marimekon laukku näyttää ihan samalta. Kuten puolet vaatteistakin tällä hetkellä.. :D Millaisella värillä värjäsit sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Prismasta ostin Nitorin All in one-tekstiiliväriä. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)