sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Disney-kokoelma

Joku höpsähtänyt (ei kai kukaan muuten tällaista tee) naisihminen järven toiselta puolelta oli myymässä Disney-kokoelmaansa pois, kävin auttamassa. Parihan tuosta uupuu, mutta pistin ne tilaukseen. Täten VHS-aikakauteni (joka oli jatkunut näin pitkään Disney-kasettieni takia) on tullut päätökseen ja huutelenkin tässä haluaisiko joku tulla hakemaan noi mun vanhat kasetit pois?  Opetatte niillä vaikka lapsenne tavoille. Tai itsenne. Ja jos ei videonauhuria kotoa löydy, voi senkin viedä mukanaan.

Seitsemän kuukautta sitten otin Disney-tatuoinnin, nyt tämä ja kahden viikon päästä oon Disneyland Tokiossa! Awwyeaaah!Some lady was selling her Disney collection so I decided it was time for me to end the VCR era I was still in mostly because of my old Disney cassettes. 7 months ago I took a Disney tattoo, now this and in two weeks I'll be in Disneyland Tokyo, awwyeaaah!

2 kommenttia:

 1. Tulipas tuosta Tokiosta mieleen, ootko harrastanut yksin matkustelua (siis ulkomailla)? Olisko ahdistavaa lähteä yksin reissuun? Onko jotain kohdetta, mihin ite haluaisit, mut potentiaaliset matkakumppanit ei oo lämmenny sille ja oot ehkä joutunu jättämään jopa ko. paikan väliin siksi?
  T. Muuan Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole harrastanut, ei ole millään muotoa mun juttuni. Matkakaveri tuo turvallisuuden tunnetta plus mulle on tärkeää ja iso osa matkustelun iloa, että saan jaettua kokemuksen jonkun kanssa ja myöhemmin voi muistella yhdessä reissua. Väitän kyllä, etten ole joutunut sen takia jättämään mitään väliin, etten olisi seuralaista saanut mukaan. Muutamia sellaisia kohteita toki on, joista oon haaveillut jo muutaman vuoden, mutta niitä on joutunut siirtämään myöhemmäksi, koska ne vaatii enemmän rahaa, aikaa ja suunnittelua. Esimerkiksi neljän hengen Uuden-Seelannin useamman viikon roadtripille ei niin vaan lähdetä. Kiitti kysymyksestä! :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)