torstai 23. marraskuuta 2017

It's a hood. I don't have weird hair. You have weird hair.

Viime viikkoina olen:

-suurkuluttanut leffoja. Oon käynyt leffateatterissa katsomassa uuden Thorin sekä Justice leaguen ja näitä ennen katsoin neljä Marvel-leffaa sekä Wonder womanin muistin virkistämiseksi. Oon katsonut useita elokuvia uudesta upeasta Disney-kokoelmastani.

-käynyt kaverin kolmekymppisillä. Hän oli juhlatilakseen varannut sauna- ja kokoustilat ja vieraiden yhteinen yllätyslahja oli selän takana kierosti kerätä rahat kasaan, jotta tilavuokraksi sankarille jäi 0e. Muuten oon kavereita nähnyt pari kertaa kylässä käyden ja kertaalleen yksi halusi nähdä mut flammkuchen-treffeillä, tulipahan kulinaarisesti sivistyttyä!

-käynyt verenluovutuksessa. Ilman sitä verenluovutusta. Kolme kuukautta oli edellisestä eli oli aika taas ojentaa käsi, mutta hemoglobiini jäi liian alhaiseksi. Kolmen kuukauden päästä uusi yritus.


-pistänyt rahaa menemään. Ostin uudet maiharit, koska olin kävellyt edellisiin reiät pohjiin. Huomasin syksyn edetessä, että mikä siinä on, kun sukat tuppaa kastumaan. Ostin uuden talvitakin, koska edellinen on niiltä ajoilta, jolloin olin pieni ja se on kiristänyt etenkin pehvan kohdalta jo kaksi viimeistä talvea. Ostin uudet farkut, koska kahdet farkut on hyvä olla, jos toiset menee rikki. Ja ne mun toiset oli jo menneet heinäkuussa rikki. Ostin uusia rintsikoita, koska vanhoissa ei enää ollut tarpeeksi tilaa. Eikö olekin kiva kerrytellä kaikkia välttämättömiä ostoksia niin, että voi kerralla pistää ison kasan rahaa menemään. Not particularly, no.

-keksinyt tekemistä yksinäiselle viikonlopulle. Eetu lähti Pohjanmaalle sukuloimaan ja minä lähdin viihdyttämään äitiä, joka myös oli kotonaan yksin, iskä oli golfreissulla Fuenteventuralla. Olin Huhmarissa yötä ja tein loihdin kahtena päivänä äiteelle ruokaa. Keksin, että tässä joutessani voisin käydä vanhoja tavaroita läpi ja viedä turhat kierrätyskeskukseen. Kaksi tuntia tutkittiin mitäs täältä löytyy ja saatiin mun pieni Fiesta ihan täyteen tavaraa, eikä sinne edes kaikki mahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)