sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Liian vanha lävistyksiin

Parin kuukauden ajan ehdin katsella kauhoisasti kauniita septum-lävistyksiä ennen kuin joulukuun lopulla viimein toin ajatuksen ensi kertaa ääneen julki. Tämän jälkeen aloin nähdä aivan joka paikassa septum-lävistyksiä. Sillä tavalla kuin joku saattaa koirakuumeessa tuntea näkevänsä hauveleita sata kertaa normaalia enemmän.


Edellisestä lävistyksestä tulee keväällä 11 vuotta - 2007 otin traguksen. Pahemmin ei mietityttänyt, että sopisiko septum omaan naamaan (koska sieluni silmin näin sen sopivan!) tai että mitenköhän pahasti lävistykset sattuikaan (se on niin nopeasti ohi) tai että oonkohan mä liian vanha jo tällaiseen  (ehkä joidenkin mielestä, mutta minähän olen aikuinen nainen, joka osaa tehdä hyviä ja harkittuja päätöksiä). Ainoa mikä mietitytti oli että missäköhän sitä kannattaisi lävistys pk-seudulla ottaa. Lävistäjätuttu vinkkasi pari paikkaa Helsingissä ja luotin hänen asiantuntemukseensa.

Lopulta piti kuitenkin aika nopealla aikataululla lähteä lävistystä ottamaan, että se ehtii parantua ennen helmikuun lopun aurinkolomaa. Perjantaina oli aika Paradise tattoo & piercingiin ja sinne lyllersin yllättävän pienen jännityksen kanssa kera henkisen tuen.


Oli lähestulkoon miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan! Sekunnin nipisti, kun neula meni nenusta läpi. Ja voi kuinka sievä siitä tuli! Aloitin varovasti, mutta nyt jo oon sitä mieltä, että voi myöhemmin isommankin renkaan laittaa. Sivuhuomiona, että uusi kokemus sekin, kun sai toisen ihmisen sormet sieraimiin.

Käytiin vielä kaverin kanssa vastapäätä katua olevassa Basessa (sieltä alla oleva ylväs kuva) istumassa ja jutskailemassa ja odottamassa Eetua töistä. Välillä piti kaivaa puuterirasia laukusta ja ihastella itseä siinä olevasta peilistä. 8)

10 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Mullakin on ihan törkeä septum-kuume! Aina vuotava nenä vaan vähän mietityttää että minkälainen räkäränni se sitten on. Toisaalta, saahan sen aina poiskin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan saa pois, kyllä, ja on sillain hyvässä paikkaa, ettei arpeakaan jää näkyviin. Niistämisjutut oli täälläkin mielessä, mutta jos muutkin on pärjännyt ni kyllä minäkin. :')

   Poista
  2. Harvoin ainakin itselläni on ollut sellaista räkätautia että septum olisi jotenkin ollut tiellä : D Kerran kuitenkin oli ja onneksi oli häivekoru korulaatikossa valmiina. Jos räkätaudit pelottaa niin kannattaa tsekata itselleen jo valmiiksi joko sellainen U:n muotoinen häivekoru joka taitetaan sierainten sisälle tai sitten sellainen lyhyt tikun muotoinen häivekoru. Ps. Hyvältä näyttää!

   Poista
  3. Erittäin hyödyllisiä vinkkejä kokemuksen syvällä rintaäänellä, kiitti. :) Pitänee pistää tilaukseen. Ja muutenkin ehkä jotain kivaa vaihtokorua...

   Poista
 2. Passaa sulle kyllä kuin nakutettu! Katsotaan minkälaisen huutonaurun saattelemana viskaan omat feikkiseptumini menemään, kun saapuvat testiksi :D

  VastaaPoista
 3. Sopii sulle kyllä tosi hyvin, kuten sanottu :) Itellä vaan feikkiseptumeja, vaikka siitä on jo vissiin yli vuosi kun harkitsin omaan pärstään ihan aitoa tavaraa. Ei se vieläkään oo täysin poissuljettu, mutta ehkä noi feikit riittää, katotaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. ^^ Joo en kyl tiiä mikä mullekin yhtäkkiä tuli, kun yli 10 vuoden tauon jälkeen alkoi uusi lävistys himottamaan. Myöhäinen kolmenkympin kriisi.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)