maanantai 22. tammikuuta 2018

Metal Crane Festival

Koitan petrata viime vuoden surkeaa keikkasummaa (4) tänä vuonna ja ensimmäinen musiikkihäppeninki oli Metal Crane Festival. Tämä järkättiin Nosturissa pe-la, mutta minä ilmiinnyin paikalle vain lauantaina. Esiintyjiä oli neljä, mutta mua kiinnosti vain kaksi vikaa, joten saavuin mestoille about 21.15 eli puolta tuntia ennen Whisperedin aloitusta. Ehti hyvin kiertämään paikan läpi ja moikkailla tuttuja.


Meillä oli Eetun kanssa eriävät mielipiteet Whisperedin keikasta: mun mielestä parani loppua kohden ja hänestä toisin päin. Alkuun tuli uudempaa materiaalia, loppuun vanhempaa. Eikä tullut Hopeanuolen tunnaria! Yhy! ;___; Vikana esiintyjänä oli Harakiri for the sky. Oli aika uusinto elokuulta: keikka Nosturissa ja jatkot bändin kanssa kaverin kämpillä. Nyt tää ko. kaveri tosin oli ulkomailla, mutta oli jättänyt avaimet bändin noukittavaksi, jotta pääsisivät sinne silti jatkoilemaan.


Olin tehnyt jatkoille viemisiksi hedelmäturkkarishotteja, joka näytti menevän porukalle hyvin alas. Success! 11 henkeä meitä siellä oli - oli suomalaista, itävaltalaista, sveitsiläistä, portugalilaista ja espanjalaista. En hirveän pitkään ollut jatkoilla, puolisentoista tuntia, kun kello oli jo valmiiksikin niin paljon. Kolmen aikaan lähdin kotiinpäin. Moikkailtiin siinä, että nähdään seuraavan kerran täällä kämpillä taas. :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)