tiistai 9. tammikuuta 2018

Tyttöjen Disney-maraton 2017 ja leffapäivä Keravalla 2018

Ostettuani Disney-klassikkokokoelman, sain yhden maratonin aikaiseksi. Tein siitä tyttöjen illan! Tai siis kyllähän minä maratoonasin aika ansiokkaasti noita yksinkin...  Joka tapauksessa. Olin edellispäivänä leipaissut suklaahippukeksejä ja paprika-sieni-pekonipiirakan, mutta kerrankin päätin, että ostan ihan vain valmiin kakun = pakasteesta Daim-kakun. Tarjolla oli myös Tokiosta tuotuja mochi-riisikakkuja, joilla ei ole mitään tekemistä suomalaisten riisikakkujen kanssa. Äänestyksellä elokuviksi valikoitui seuraavat: Leijonakuningas, Mulan, Pocahontas ja Notre Damen kellonsoittaja.

Disney-kokoelman hommasin 19.11. ja nämä olivat pinkan viimeiset. Eli kuukausi siihen meni, jos välistä nappastaan pois 9 pv, jolloin olin reissussa. Tykittelin klassikoita kahden viikon ajan joulukuussa aivan täysiä. :D Ysärileffat on ihan kultaa, samoin tämän vuosikymmenen leffoissa on jyrkkä nousu laadussa, kun tuossa 00 oli useampi meh. 1937-1990 tarjonta on sekalainen - osaa en ollut ennen nähnytkään, osaa en mitä suurimmalla todennäköisyydellä tule enää uudestaan katsomaankaan ja osa oli oikeasti sitä klassikkomatskua.

Tässä mun suosikit: Aladdin, Herkules, Keisarin uudet kuviot, Mulan, Leijonakuningas, Pocahontas, Big Hero 6, Frozen, Vaiana

Eivät kyllä oikein edes muuttuneet 55 elokuvan urakan aikana aiempaan verrattuna. Nää yrittää vähän olla järjestyksessä, mutta ei kuitenkaan ole, koska en halunnut sotkea ysäriä ja nykypäivää. Rajasin mielestäni oikein hienosti vain yhdeksään elokuvaan, vaikka koinkin suuria ongelmia asian suhteen.

Nää pääsee lohdutussijoille: Pieni merenneito, Notre Damen kellonsoittaja, Kaksin karkuteillä, Prinsessa ja sammakko.


Viikkoa myöhemmin eli loppiaisena leffailtiin Keravalla. Olin syyskuussa saanut synttärilahjaksi neljä pientä kirjekuorta, joista vasta yhden oli käyttänyt (open this when you want to see a movie - coupon for 1 trip to the cinema) The last jediin paria viikkoa aiemmin. Nyt käytin open when you wanna hang out - coupon for 1 movie night at our place, you get to choose the movie. Valitsin leffat, joista itse tykkään kovasti ja jotka halusin näyttää muillekin: Split ja Deathgasm.


Tällä hetkellä viihteen osalta mun elämässä on menossa kaksi asiaa: Dirk Gently sekä Kingin viime viikolla julkaistu suomennos Viimeinen vartio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)