sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Vuosi käyntiin

Ehtiä kulua kolme viikkoa edellisen ulkomaanmatkan jälkeen ennen kuin seuraava oli tiedossa. Ja siitä reilut kaksi viikkoa seuraavan varaamiseen.

Edinburgh: Kaveri lähti vuosi sitten vaihtoon Edinburghiin ja siellä se on vieläkin. Moni sanoi uutisen nähtyään, että tulevat moikkailemaan. Esitin syksyllä muutamalle tyypille idean pääsiäisreissusta ja sovittiin katsovamme vuodenvaihteen jälkeen uudelleen tilannetta noin niinku raha- ja vapaapäivätilanteen osalta. Kuitenkin jo 30.12. pistettiin lennot ja majoitus varaukseen ja nyt vain odotellaan. Lähdemme viiden hengen voimin ja olemme kaikki ensikertalaisina Edinburghissa. Kavereita, nähtävyyksiä ja uppopaistettuja Mars-patukoita!

Seychellit: Seuraavalla viikolla sisko tuumaili, että pitäisköhän lähteä jossain vaiheessa alkuvuotta aurinkoon. Tietämättään iski muhun heikolla hetkellä: olin haikeana katsellut kaverien kuvapäivityksiä Fidziltä, muistellut edelliskevään Balinreissua ja haaveillut lämmöstä. Viikon verran tutkittiin mahdollisia paratiisikohteita ja päädyttiin Seychelleihin. Kauniita kohteita olivat kaikki, joita mietittiin, mutta tänne oli halvemmat lennot ja lyhin matkustusaika päivämäärinä, joita tuumittiin. Vieraillaan kolmella saarella 1,5 viikon aikana: Mahella, Praslinilla ja La Diguella. Tämän reissun ensisijainen tarkoitus on ihan rehellinen pötköttely. Lomalukemiset on hankittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)