torstai 22. helmikuuta 2018

Helmikuu

Tämä jo tähän väliin, koska loppukuun olen aivan muualla.

Sekalaista... Venytin tammikuun herkutonta helmikuun ensimmäiselle lauantaille ja ah, viimein, irtokarkkia! Akilleen kantapääni. Ystävänpäiväkin oli, mutta ei sitä juur noteerattu. Parisuhdetta tuli 9,5 vuotta täyteen. Tokionreissun jälkeinen sushiin kyllästyminen väistyi viimein ja käytiin kaverin kanssa sushitreffeillä. Vuoden ainoa kampaamokäynti check.

Matkailu... Vietin lötköpötköviikonlopun mökillä. Kyllähän se vähän niinku matkailusta käy. Tulevaa Seychellien matkaa varten tein pakkauslistan ja keräsin kaiken informaation yhdelle dokkarille, josta löytyy mitä on minäkin päivinä, osoitteita, valuuttamuunnin, nähtävyydet... Edinburgh-palaveri pidettiin meidän viiden reissuun lähtevän kanssa ja yhdessä mietittiin mitä kaikkea halutaan nähdä ja tehdä ja miten jaetaan ne kolmelle päivälle.


Tuijottelin... Voitin leffaliput katsomaan Veljeni vartijaa. Pidettiin Eetun kanssa treffi-ilta ja käytiin ensin Syö!-päivillä ja siitä sitten katsomaan ei-niin-paskaa-kuin-odotin-mutta-silti-aika-kelvotonta Cheek-leffaa. Toinen elokuvateatterikäynti oli uuden Marvel-leffan eli Black Pantherin takia.

Katsoin pitkästä aikaan Boondock saintsin. Se on ollut mun lempparileffa yli 10 vuotta, en edes muista kuinka kauan. Se on leffa, jota oon monille näyttänyt ja tyrkyttänyt. Feel free ja nimetkää omat vastaavat leffanne!

Pidettiin Marvel-leffailtaa meillä kaveripariskunnan kanssa.

Testasin kavereiden hehkuttamaa Altered carbonia. Meeh ihan ok. Katsoin kyllä kokonaan, koska olin aloittanutkin. :P


Iltaelämää... Ei ollut. Ellei tuota leffailtaa meillä lasketa, jolloin valvoin puoli kahteentoista. Hui!

Musaa... No eipä muuta kuin että tykittelin Body countin Black hoodieta ihan täysiä.

Perhejuttuja... Porukatkin piipahti mökillä meidän viettäessä siellä viikonloppua. Iskällä oli synttärit ja kävin porukoilla kakkukahveilla. Siskon kanssa fb-chatti täyttyi Seychelleistä.


Huomenna lento kohtia aaaaaarinkoa lähtee klo 16.50, whii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)