maanantai 12. helmikuuta 2018

Lötköpötköviikonloppu

Päädyttiin perjantaina mökille Eetun ehdotuksesta, päämääränä tylsistyminen = pitkältä tuntuva viikonloppu. Hain Eetun töistä ja ajettiin Somerolle. Oltiin juur hommattu Chromecast, joten ilta vain istuttiin takkatulen ääressä, katseltiin leffoja (Rogue One, Life) ja saunottiin. Aiiii että!


Olin varannut lauantaiaamuksi klo kymmeneksi hiustenleikkuuajan samasta paikkaa, jossa viime vuonnakin kävin leikkauttamassa. Ihan hyvä rytmi tämä kerran vuodessa. Kampaaja kysyi tasauksen päälle saisiko mulle vielä kampauksen tehdä. Kyllä! Olispa useamminkin tukka muutenkin kuin vain ponnarilla/auki/tavallisella letillä/nutturalla, mutta kun taidot ei riitä muuhun.


Porukat tuli käymään mökillä myös. Tai äiti siellä ensin oli, se oli heittänyt iskän kyydistä Hovimäessä, josta se hiihti ~6 km järveä pitkin mökille. Se oli iskän Someronreissun pointti. Koko päivän näkyi järvellä hiihtäjiä, luistelijoita, moottorikelkkailijoita, näkyi jopa yksi tyyppi lumikengillä.

Käytiin Eetun kanssa hakemassa ravintelistä ruoat to go ja syötiin kaikki yhressä mökillä. Sitten alkoikin muilla hiihtokisan tuijotus ja kahvitteluhetki, minä täytin ristikkolehteä, jonka olin varta vasten mökkiä varten ostanut.


Porukat lähti kotiin ja mekin oltiin alkujaan ajateltu lähteä takas himppeen lauantaina, mutta päätettiinkin jäädä koko viikonlopuksi, ei meillä kotonakaan mitään tähdellistä ollut. Piti vain pyytää siskoa käymään ruokkimassa Silppuri.

Käytiin kylillä, katseltiin lisää leffoja (Resident Evil: The final chapter ja Deadpool), poltettiin takkaa, lämmitettiin saunaa ja syötiin hyvin. Syötiin itse asiassa koko viikonloppu kuin kuninkaat: lohta, piffiä, fetasalaattia, munakokkeli-peksuaamupalaa, grillattiin maggaraa takassa...


Sunnuntaiaamuna pistetiin mökki kasaan ja lähdettiin kotia kohti. Ehdotinkin, että voitais enempi nyt keväällä/alkukesästä tehdä näitä viikonloppureissuja tuonne, kun koko kesäloma menee mahdollisesti molemmille ulkomailla. Ja minä kun ensin olin vastahakoinen edes lähtemään mökille. Hyvä oli ihmisen siellä olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)