torstai 1. helmikuuta 2018

Tammikuu

Sekalaista... Otin septumlävityksen. Äänestin presidentinvaaleissa. Pidin herkuttoman tammikuun, onnistuneesti!

Matkailu... Varasin matkan Seychelleille. Tätä varten tilasin internetin syövereistä uuden uikkarin ja ostin matkalukemista kierrätyskeskuksesta. Kävin hyvin nopeesti pyörähtämässä Matkamessuilla voitettuani sinne liput. Oli 1,5 tunnissa nähty.


Tuijottelin... Katselin Pixar-kokoelmalta leffoja. Kävin elokuvaillassa Keravalla. Katsoin Dirk Gentlyn 2. kauden läpi. Katsoin kaikki Black mirrorit läpi. Oli yhtä vuoristorataa: hyvä jakso, huono jakso, hyvä jakso, huono jakso.

Iltaelämää... Kävin yhden viikonlopun aikana kahteen kertaan Basessa. Väitän, että viime vuonna kävin kerran tai kaksi koko vuonna. Eikä siinä vielä kaikki! Olin mukana olutmaisteluilla Stadin panimolla vesilasi edessäni.


Musaa... Avasin keikkavuoden Metal Crane Festivaleilla. Tuska kiinnitti Body countin esiintyjäkseen ja tuumin, että sepä olisi hauska nähdä. Ostin 3 pv lipun varmuuden vuoksi ja täten tulen menemään ensimmäistä kertaa Suvilahti-Tuskaan, viimeisin Tuskakerta on vuodelta 2009.

Perhejuttuja... Käytiin etsimässä iskälle kauluspaitaa Sellosta, olivat äidin kanssa menossa laivalle tansseihin ja piti olla ulkoasu kunnossa. Pyörähdettiin samalla katsomassa siskoa, joka vietti saikkupäivää. Oli saanut edellispäivänä anafylaktisen shokin (ei ollut ensimmäinen kerta) ja viety ambulanssilla Jorviin. Pääsi kyllä samana iltana pois, mutta oli vielä ihan naatti. Kävin porukoiden luona tekemässä ruokaa. Ja letuthan oli banaanilettuja (banaania+munaa+leivinjauhetta), jotta herkuton ei kärsinyt. :)

2 kommenttia:

  1. Herkullisen oloiset letut :) Hauskaa SuviTuskaa :) Törmäsin sun kuvaan pelimuseossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noooh, vähänhän noi banaaniletut on kämäsiä verrattuna oikeisiin. :D Esillepano pelastaa!

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)