tiistai 20. maaliskuuta 2018

Mörkö Tinderissä

Pari kaveria on jo pistänyt mulle kuvakaappausta, että oonko tästä tietoinen. Joku on pöllinyt minun Mörkö-kuvia kamaliin Tinder-asioihin! Mua infottiin myös, että eräässä facebook-ryhmässäkin on tämä eilen noteerattu (hirmuinen kävijäpiikki blogissa), mutta siellä jo osattiinkin etsiä alkuperää ja kertoa, että kuvat on tästä blogista peräisin. Piti itsekin liittyä ryhmään katsomaan mitä siellä tapahtuu.

Jos näette näitä Mörkö-kuvia (2015-2016) muualla kuin mun blogissa/facebookissa/instagramissa, ne on todennäköisimmin otettu luvatta käyttöön.


Someone stole my Groke-pictures and is using them on Tinder. Okayy...

6 kommenttia:

 1. Lieneekö sillä käynyt flaksi? :`D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa'a. Kuva on vetoava, teksti ei, joten vaikea mennä arvailemaan. :P

   Poista
 2. Voi ei, siinä on taas jollain ollut tylsää kun on päätynyt noin tekemään! Höh. Toivottavasti ei muualla tule vastaan noita kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tietysti, että nää mun mörkökuvat on kerrassaan valloittavia, mutta toivon muiden kykenevän jättämään käyttämättä niitä omiin tarkoituksiinsa.

   Poista
 3. Ihan hyvä idea, mutta olisi voinut senverta nähdä vaivaa, että olisi omat kuvat ottanut. Näköjään kouluun tarvittaisiin uusi aine, joka käsittelee internettiä, somea ja tekijänoikeuksia. Tai joku somejulkkis voisi ottaa aiheekseen kouluttaa muita aiheesta niin menisi ehkä perille paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että suurimmalla osalla on jo etiketti hallussa, mutta eivät vaan jaksa välittää. :/

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)