lauantai 21. huhtikuuta 2018

Kevät! Jes!

Tältäkö se lämpö tuntui, mielenkiintoista! Olen varovaisen optimistinen sen suhteen, että vappuaattona voisi jopa Ruttikseen mennä istumaan.

Viime viikonlopun vietin mökillä, korkeimmillaan lämpö kävi 16 asteessa. Tarkeni. Eetu aloitti grillauskauden ja kävi pulahtamassa uimassakin, vaikka järvi oli vielä jäässä rantaa lukuun ottamatta. Tehtiin jotain kamalaa ja katsottiin kaksi jaksoa Temptation islandia (jota olen vältellyt muuten kuin ruttoa), koska meidän tuttu on siellä ja nyt näen painajaisia siitä kuinka Bile-Dani on mökillä ja kutsuu sinne kaikki naiset, jotka näkee.


Eilen aloitin puistokauden Kaisiksessa. Kotoa lähtiessä olin T-paitasillani, mutta kuuden jälkeen piti jo olla pitkähihaista ja nahkatakkia yllä. Mutta ai että, nahkatakki! Kuinka hyvä fiilis onkaan, kun näyttää taas enemmän itseltään. Oli meitä puistossa tusinan verran uskaliaita. Jatkoin Kaisiksesta Savoyhin, jossa Night Visions esitti Martin Freemanin Ghost storiesin. Lippu olisi tänään vielä klo 23 Truth or dareen, mutta saa nähdä jaksanko valvoa niin pitkään. Alunperin suunnitelmana oli käydä kaverin synttäreiltä ja jatkaa sieltä leffaan, mutta kaveri sairastui ja joutuu siirtämään juhliaan ja näin ollen en tiedä miten jaksan olla noin pitkään pystyssä ja aktiivisena.


Vuodet toiset sushit vetäisin Leppävaaraan juuri avatussa Luckiefunissa, jonka markkinointi on ollut olematonta, enkä minäkään siitä tietäisi, ellen olisi ohi ajanut ja sitä siinä samalla hoksannut. Oltiin siellä Hannan kanssa puolet ajasta ihan kaksistaan. Muuten oli ihan jees, mutta vähän oli sushit ehtineet kuivahtamaan, kun asiakkaita ei pahemmin niitä ollut ollut syömässä pois.


Kamala lukuvimma on päällänsä, että ihan tyytyväisenä kyllä voin olla kirja kädessä kotonakin. Edinburghiinhan otin Viisasten kiven mukaan. Sen jälkeen luin kolme Erik Axl Sundin kirjaa. Eetu otti mökille Viisasten kiven mukaan ja saatuani Sundin kirjat pois alta, on meillä nyt yhteinen missio lukea Potterit. En ole niitä yli 10 vuoteen lukenut. Meillä on sen verran eri päivärytmit, että voidaan hyvin lukea samaa kirjaa, kun ei kuitenkaan osu lukutaukiot samalle hetkelle. Torstaina tykittelin koko Azkabanin vangin melkein yhtä soittoa ja nyt olen ottanut hitaammin Liekehtivän pikarin kanssa.

2 kommenttia:

 1. Hei mulla on ollut just sama missio nyt keväällä, luin Harry Potterit n. 10 vuoden tauon jälkeen läpi ja aina kunkin kirjan päätyttyä katoin kirjasta tehdyn leffan. Kuoleman varjelusten leffat vielä kattomisjonossa. Muistan, miten kiukkuinen olin ekalla lukukerralla lopun eräistä parisuhderatkaisuista, tällä kierroksella osasin keskittyä jopa muuhunkin kun siitä hermostumiseen :D
  T. Eräs Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katotaan leffat vasta, kun ollaan saatu kaikki kirjat luettua. :) Oon ollut yllättynyt miten uskollisesti leffat on noudattanut kirjoja! Noi pariutumisvalinnat oli joo aika meh, mutta onneksi on niin paljon muuta siistiä paikkaamassa. :P

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)