maanantai 14. toukokuuta 2018

Bucket list kesälle 2018

-Mökkeilyä. Ja kaikkea siihen liittyvää eli Somerniemen torilla ja Rantatuvassa pitää käydä ja kesämöksäbileet järjestää. Kaikkein tärkeimpänä pitää lukea terassilla ja huomaamattaan jäädä kerta toisensa jälkeen tuijottamaan järveä.

-Grillausta. Niin paljon pekoniin kietaistuja aurajuustolla täytettyjä sieniä, että tulee kesän lopulla korvista ulos. Makkaraa ja piffiä. Uusia perunoita ja sinappisilliä kylkeen. Grillajaisia kavereille ja porukoille.

-Festarointia. Nummirock ja Tuska. Musiikkia ja kavereita. Ensimmäiset alkoholijuomat sitten viime kesän. Toivottavasti kauniita kesäpäiviä, eikä raekuuroja ja pakkasen puolella piipahtamista, kuten eräs juhannus.

-Matkustelua. Näitä nyt varailinkin viime palkasta. Avopuolison kanssa Ljubljanaan ja Dubrovnikiin, siskon kanssa Vilnaan.

-Puistoissa istumista. Tätä olenkin jo kerennyt tekemään, mutta vielä lisää kesällä. Iltapäiviä ja iltoja porukalla Ruttiksessa ja Kaisiksessa. Asentoa alituiseen vaihtaen, koska paikkoja kolottaa.

-Jäätelökioskitötteröitä. Ainakin kerran kesässä pitää ostaa ylihintaista jätskiä.

-Geokätköilyä. Kätköily on mulle jäänyt kesäharrastukseksi. Just bestiä viettää lämpöisiä päiviä pyörän selässä tai autoilemalla paikkaan X ja siitä suunnata keskelle metikköä gepsi kädessä. Sitä onnistumisen tunnetta, kun löytää kätkön! Ja sitä harmin määrää, kun ei vaivaa näkemällä ja aikaa kuluttamalla löydä kätköä, ei niin millään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)