sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Huhtikuu

Sekalaista... Luin Varistyttö-sarjan ja samojen tekijöiden Lasiruumiit. Jatkoin Harry Potterin seurassa ja luin kirjat 2-6. Viimeistä viedään, kohta on haikea olo! Eetukin lukee noita ensimmäistä kertaa, on ollut ihanaa lölliä yhdessä sängyssä monia pitkiä hetkiä molemmilla kirjat kädessä. Innostuin vääntämään pannukakkua niin hyvällä reseptillä, että sitä tulikin tehtyä kolme kertaa kuukauden sisään.Matkailu... Pääsiäisen Edinburgh-reissu oli kuun vaihteessa. Kävin päiväretkellä Tallinnassa juhannusta silmällä pitäen. Kesälomat vahvistettiin ja suunnittelin lomalle ulkomaanreissuja. Vietin jälleen yhden viikonlopun mökillä.Tuijottelin... Leffateatterissa Avengers: Infinity warin. Huhhuhhuh, melkoista tykittelyä. Kävin Night Visionsissa katsomassa Ghost storiesin ja Truth or daren. Muuten onkin aika kulunut enempi kirjojen parissa, harvakseltaan jotain satunnaisia leffoja tullut katsottua suoratoistopalveluiden kautta.

Iltaelämää ja sosiaalista kanssakäymistä... Night Visions-leffat oli aika myöhään, ne voidaan laskea iltaelämäksi. Toisena iltana olin kotona vasta vähän ennen klo 02 ja olin pitkistä yöunista huolimatta iha killissä koko seuraavan päivän. Ei sovi valvominen vanhalle ihmiselle. Ghost storiesia ennen avattiin porukalla Kaisaniemessä puistokausi. Kaverin synttäreillä kävin ja vappua vietin sekä puistossa että kotibileissä, mutta molemmista lähdin jo ihmisten aikaan kotiin. Muutaman kerran kävi kaveri kylässä. Kerran käytiin ulkona syömässä kaverin kanssa, testattiin Leppävaaran Luckiefun.


Musaa... Ostin syksylle liput Dynaztyn ja Ricky-Tick Big Bandin keikoille. Viimeisen viiden vuoden sisällä olen ostanut neljä levyä: kaksi Dynaztyä ja kaksi RTBB:ä. Todennäköisesti seuraavat levynhankinnat on syksyllä, kun molemmat julkaisevat uutta materiaalia.

Perhejuttuja... Porukoilla kävin, iskä vaihtoi mulle kesärenkaat alle. Toisella kertaa agendana oli iskän puhelimen fiksaus poikaystävän toimesta. Kummitätiä kyysäsin pariin otteeseen. Siskolla kävin iltaa istumassa ja Netflixiä tuijottelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)