perjantai 1. kesäkuuta 2018

Toukokuu

Sekalaista... Pistin etu- ja takapihaa kuntoon eli etupihalle koristekatetta ja amppelia, takapihalla terassi kuntoon ja orvokkeja koristeeksi. Kaivoin pyörän varastosta ja maastogepsin laatikosta -> kätköilyä! Söin paljon jätskiä, syytän hellettä! Ja sitä, että ampparit on vaan niin hyviä. Kävin luovuttamassa verta, jolloin kolmannella yrityksellä saatiin hyvä hemoglobiini: 116, 124, 134. Molempien syövän sairastaneiden läheisteni kontrollit näyttivät vihreää valoa. Toisella oli 3- ja toisella 4-vuotiskontrolli.Matkailu... Varasin kesälomalle reissut Liettuaan, Sloveniaan ja Kroatiaan. Yhden viikonlopun mietin mökillä. Somerolla oli nostalgiaviikko ja oli ties mitä tapahtumaa, vanhoja autoja, tori, musiikkiesityksiä...


Tuijottelin... Nyt kun Potter-kirjat on luettu, siirryttiin Potter-leffoihin. Viimeinen on vielä katsomatta. 13 reason whyn uusi kausi tuli tykiteltyä läpi. Ihan meh ekaan kauteen verrattuna, olisin toivonut ihan toisenlaista loppua. Elokuvissa kävin katsomassa Solo - A Star Wars Storyn, jonka ei ollut oikein mistään kotoisin.


Sosiaalista kanssakäymistä... Yksi parhaista kavereistani oli kolme kertaa täällä yökylässä. Joka kertaa viikolla. Yöunet kärsivät, mutta ei se mitään. Toisen kaverin synttäreitä vietettiin Keravalla burgerigrillailun parissa. Vuoden ehdin olla Kakkugallerian kakkubuffasta erossa, mutta nyt käytiin verestämässä siellä kauniita muistoja toisen kakkumonsterin kanssa. Vierailin Roihuvuoren kirsikkapuistossa ehkä 1-2 pv liian myöhässä, enää ei ollut parasta kukkaloistoa. Sen sijaan seura ja pikniktarpeet oli kohdillaan. Järkkäsin kesän ensimmäiset grillibileet. Istuskelin eri puistossa - Kaisis, Ruttis, Tokoi.


Musaa... Kävin katsomassa Cheekin jäähyväiskiertueen ensimmäisen konsertin Espoon Metro Areenalla. Myöhemmin toukokuussa kävin Somerolla mökillä ollessani katsomassa Tommi Läntistä. Molemmissa seuranani oli avopuoliso. Miten niin omituisia artistivalintoja! Just hyvä! Tasoitan tätä tässä kuussa Nummella ja Tuskalla.Perhejuttuja... Kävin viettämässä aikaistettua äitienpäivää jo saman viikon torstaina. Vein äidille valkovuokkoja, tein ruokaa ja pannaria. Vilikin oli siellä, rapsunrapsun. Meidän mökkiviikonloppuna porukatkin tulivat mökille viettämään lauantain. Vietettiin kummitädin synttäreitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)