sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Kesäkuu

Sekalaista... Heitin talviturkin! Kävin parina peräkkäisenä päivänä Jupperinrannalla pulikoimassa. Söin ulkona - Siipiweikot, Smoker's, Luckiefun. Ulkoilutin ruohonleikkuria aka Silppuria. Investoin pariin Killstarin mekkoon. Koskin alkoholiin, gasp!Matkailu... Jälleen yksi viikonloppu vietetty mökillä. Toiseksi päiväksi kaveripariskunta tuli karvapalleronsa kanssa seuraksi.
Tuijottelin... Leffateatterissa kävin katsomassa Deadpoolin. Upotin pennosia Blockbusteriin.

Sosiaalista kanssakäymistä... Oli synttärit ja valmistujaiset ja kahdet festarit. Oli ihanaa nähdä läjässä kavereita, mutta niin parasta kuin Nummi onkin, on hyvin uuvuttavaa olla koko ajan ihmisten ympäröimänä. Toisena olevassa kuvassa alhaalla valmistauduin kaverin valmistujaisiin niiden vaatimalla vakavuudella: hiusväri on vaikuttamassa ja naamaa kuntoon kasvonaamiolla. Mun "värjäyspaita" on noin 14 vuotta vanha ja sen mukaisessa kunnossa.
Musaa... Nummessa kävin katsomassa Kalmahia, Alestormia, Megahammeria, NightStopia ja Hevisaurusta. Tuskassa katsoin Kuusysejä, Carpenter Brutia ja VUODEN KEIKAN vetänyttä Body Countia.


Perhejuttuja... Pidettiin mun perheelle ja kummitädille grillajaiset. Hetkeksi kun selkänsä käänsi, oli Vili napannut lautaseltani ribsin. Varas kii!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)