sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Supermegakesäpäivät

Torstaina oli Eetun vapaapäivä = lopettaessani työt siirryin vain työkoneelta kattamaan terassin pöydän ja Eetu oli jo viittä vaille valmis grillattavien kanssa. Syötyämme koitettiin miettiä miten päivän parhaiten käyttäisimme, googlettelin levätilannetta (meidän lähirannat on kaikki ihan sinilevässä) ja päädyttiin lähtemään Palojärvelle. Ranta sijaitsee parin sadan metrin päässä mun lapsuudenkodista, jossa porukat nykyäänkin asuu, ja oon siellä käynyt ihan pikkusesta saakka pulikoimassa. Saatiin koko ranta itsellemme. Eetu ui, minä vain jalkojani vilvottelin laiturilla ja rannassa.

Tästä jatkettiin porukoille, äiti oli jo laittanut saunan meille lämpiämään. Kahvipullat nautittiin pihalla. Siinäkin taisi mennä lähemmäs pari tuntia istuessa. Kotimatkalla käytiin vielä investoimassa Veikkolassa jätskikiskajätskeihin, vadelma-lakritsi on ollut tän kesän juttu.

Käytiin tulevaisuutta ajatellen vielä tsekkaamassa Jupperinranta, jossa meitä tervehti räksyttävä koira ja sinileväinen vesi. Internet oli oikeassa, ei siis hetkeen sille rannalle.Lauantaina mulla oli treffit Hannan kanssa, joka tuli luokseni viihdyttämään mua Eetun ollessa viikonloppuvuorossa. Tehtiin tortilloja ja katsottiin Ihmemuija eli Wonder woman. Eetun päästyä töistä se tuli noukkimaan meidät ja lähdettiin samantien harrastamaan perinteisiä kesäjuttuja. Käytiin (taas) Veikkolassa jätskillä ja jatkettiin (taas) Palojärvelle uimaan. Nyt minäkin puolikoin täysiiii. Tällä kertaa oli paljon muitakin rannalla, hyi.Käytiin (taas) porukoilla, jotka tosin olivat itse mökillä, kipastiin nopeasti suihkussa ja pistettiin kahvi tippumaan ja istuttiin ulkona. Sössin murtohälyttimen kanssa lähtiessä ja se alkoi huutaa jumalattoman kovaa ulinata. Soitin paniikkipuhelin äidille ja naapurin tyttökin tuli ihmettelemaan tienposkeen. Saatiin tilanne hallintaan ja lähdettiin takaisin kotiin. Olin ajatellut tehdä pannukakkua illalla, mutta Eetu pistikin essun päälle ja paistoi meille tytöille lättyjä grillin liedellä. Bitches love pancakes. Lettuiltapala tarjoiltiin 22.30 aikoihin. Oon huono valvomisessa ja kauhuleffoissa, joten valvottiin 01.30 saakka katsoen Annabelle: Creationia. Kreisikesä!

Niin hyvä kesä menossa, eikä edes loma ole vielä alkanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)