lauantai 11. elokuuta 2018

Heinäkuu

Sekalaista... Paljon grillausta! Ja jätskikiskajätskiä! Moneen kertaan Palojärvellä uimista. Avopuoliso pääsi kouluun, tässä kuussa alkaa elämänmullistus. Kesäloma alkoi. Kingin ja hänen pojan Ruususen uni ilmestyi viimein suomennettuna, ihania lukuhetkiä minulle.

Matkailu... Mökkiä pariin otteeseen, toisella kerralla päiväretki, toisella kesämöksäbileet, woop woop! Ja sitten sitä ns. oikeaa matkailua eli aloitin lomani lähtemällä pariksi päiväksi siskon kanssa Vilnaan.


Tuijottelin... Kaveri tarjosin leffateatterissa Ocean's 8:n. Keskenäni kävin katsomassa Ant-Man and the Waspin. Infinity wars tuli katsottua uudelleen - oli perjantai 13. päivä, olin salissa 6, rivillä 6, paikalla 6, apua! Tykittelin Sherlockit uudelleen.


Sosiaalista kanssakäymistä... Tokoissa kaverin synttärit, Tokoissa piknik. Kavereiden kanssa kesäpäiviä, leffoja ja ulkona syömistä. Palojärven uimisreissuilla puolet kerroista oli kaveri tai kaverit mukana. Bestiä oli kesämöksäbileet eli viikonloppu ykkösporukan kanssa mökillä. Suuret oluet pienet panimot-tapahtumassa pyörähdin kavereita katsomassa (hyi kaljaa).Musaa... Extemporesti Semmareita Nosturissa. Äxästä tilasin Amorphiksen uuden ja Body Countiä 3 kpl. Reiluun viiteen vuoteen olin ostanut vain 4 levyä ja nyt ostin kerralla niin paljon.


Perhejuttuja... Lauantain päiväreissu mökille, porukoiden lisäksi siellä oli myös iskän serkku naisystävineen. Käytiin torilla, syötiin Rantatuvassa, pelattiin mölkkyä ja petankkia. Siskolla kävin iltaa istumassa ja koukuttumassa uudelleen Sherlockiin. Täti vietti päivän meidän kanssa mökillä päivää ennen kesämöksäbileitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)