tiistai 28. elokuuta 2018

Venetsialaiset

Long time no kotibileet. Leffailtoja ja grillajaisia on ollut, mutta en nyt muista milloin viimeksi olisi paardit pidetty. Mun synttärit vuonna 2015? Eiii kai voi olla... Vai voiko!?! Ensimmäisenä kuvana taidonnäyte, jonka itse muokkasin eventin kansikuvaksi. Over 9000 hours in Paint. Sitruunajuustokakun tein perinteisen juustokakun reseptillä vaihtaen maustamattomat tuorejuustot sitruunanmakuiseen tuorejuustoon ja puristamalla sekaan sitruunasta hyvänkokoisen annoksen mehua."Venetsialaiset eli elokuun viimeisenä viikonloppuna vietettävä kesänpäätösjuhla. Talo tarjoaa kakun ja kaffetta. Grilli on kuumana. Omat makkarat ja kaliat mukaan. Halukkaille saunaa ja irstailua. Huokaillaan menneen kesän suuntaan ja masennutaan yhdessä tulevaa syksyä varten! ~Miksei lopu kesä, minä haluan talven~ "
Jos suomalaiset menestystarinat/sarjakuvapiirtäjät/Marvel kiinnostaa, tässä pari lehtijuttua Rosista: Hesari ja YLE. Alla oleva kuva liittyy. Ihan hämmästysin, kun kerkesi saapumaan paikalle kaikelta duuniltaan. Jeshyvä! ^^


Kesä on ollut niin kuuma ja hikinen, etten ole oikein meikkijuttuja harrastanut. Arskat aina päässä ni hyvä tulee. Nyt oli hyvä sauma rustata elokuun ensimmäiset meikit ja ottaa selfieitä! Hiuksetkin oli saaneet aamusella väribuustin. Skotlantilainen ystävämme kysyi miten mulla on aina niin punaiset hiukset, kun nähdään. Koska me nähdään aina ennen isoja tai muuten vaan kivoja tapahtumia, joihin värjään hiukset, kuten Nummirock, matka Edinburghiin, nyt nämä bileet + ensi viikolla metrorundi.


Syssyä oli ilmassa, mutta silti vietettiin koko ilta pihalla. Lukuunottamatta muutamien tovereiden saunahetkeä. Villasukkiakin pyydettiin lainaan. Syötiin, juotiin, saunottiin, höpöteltiin, very nice! Naapurisopu mielessä tyhjensin talon klo 22 ja jäätiin kaverin kanssa katsomaan Notre Damen kellonsoittajaa, kun Eetu vieressä odotteli intopiukeena klo 00 alkanutta The Internationalin finaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)