lauantai 8. syyskuuta 2018

Metrorundi IX

1.9. eli viime viikon lauantaina järjestettiin vuosittainen metrorundi. Koska Länsimetro oli viimein saatu valmiiksi ja jotta ehdittäisiin koko rundi vetää ennen kuin metron liikennöinti loppuisi 23.30, oli aloitusaika klo 09. Vaikka heräsin jo seiskalta, kun avopuolison kello oli häntä herättämässä, en todellakaan lähtisi sykkimään niin aikaisin lauantaiaamuna yhtään minnekään. Rauhassa aloitin aamuni ja lopulta klo 12 liityin metrorundijoukkoon Siilitielle. Jotenkin tuntui, ettei tänä vuonna ollut niin paljoa ihmisillä innostusta tätä kohtaan (vaikka siis useita kymmeniä osallistujia olikin) ja aiempaa isompi osa oli jotain ihan ihme tyyppejä.


En jaksanut kuin nelisen tuntia ja Hakaniemen Tokoinrantailun jälkeen lähdin kotiin. Neljään tuntiin kuului budjettitietoisten puistobönthöilijöiden seurassa istumista ja ruokatauko uudessa tuttavuudessa Burgerjointissa, namnam would go again!


Sosialisointi vie virtaa, kotona omassa rauhassa lataudun. Tein comebackin rundille kymmenen jälkeen eli saatuani hyvän monen tunnin huilitauon American horror storyn parissa. Vrumvrum auto alle ja suunnaksi Urheilupuiston ja Niittykummun pysäkkien välissä oleva Gallow's bird, jolla hoidettiin molemmat pysäkit. Halusin nähdä missä kunnossa porukka on ja onko moni jättänyt leikin kesken. Yllättävän hyvä osanotto vielä noinkin pitkällä!


Viimeisenä vielä Matinkylä, jossa en mennyt baareihin (Fortuna ja Taskumatti) sisälle, koska molemmista kuului karaokea hyiiiii ja en viitsinyt narikkaa maksaa muutaman minuutin takia. Moikkailin ulkona muut ja läksin puolen yön aikaan kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)