lauantai 3. marraskuuta 2018

Lokakuu

Sekalaista... Silppuri joutui ekaa kertaa eläinlääkäriin mun omistuksessaoloaikanani eli lähemmäs neljään vuoteen. Sillä oli yläleuka vähän haljennut, panikoin ja vein lääkäriin. Eläinlääkäri ei panikoinut, lyhensi vähän nokkaa ja sanoi, että siisti on. Silppuri oli kuulemma myös hyvännäköinen ja -painoinen. Ja noin kymmenen kertaa toistettuna "onpa vahva", kun yrittivät kahden hengen voimin saada päätä ulos kilvestä. :D Itse on tarvinnut lääkäriä, mutta olin 5 pv kipeänä, josta 2 pv saikulla. Viimeksi jouduin saikuttamaan viime vuoden lokakuussa.


Tuijottelin... Saikulla ollessani katsoin  American horror storyn kasikauden viisi ensimmäistä jaksoa ja kaverin suosituksesta tykittelin kahdessa päivässä The haunting of Hill housen Netflixistä. Teatterissa käytiin katsomassa Venom, josta en pahemmin pitänyt.


Matkailu... Käytiin siskon kanssa Kanadassa ja Yhdysvalloissa! Vancouverissa oltiin viikko ja tehtiin sieltä päiväretki Seattleen. Näistä kirjoitan omat postaukset. Yksi viikonloppu oltiin puolison kanssa taas mökillä, jossa opetin tuota uutta opiskelijaa käyttämään neulaa ja lankaa, jotta saisi haalarinsa kuosiin. Käytiin myös nauttimassa luonnosta Häntälän notkoilla.
Musaa... Posti toi uudet Ricky-Tick Big Bandin ja Dynaztyn levyt, varsinkin jälkimmäistä oon tykitellyt autossa täysiä. Kävin katsomassa Ricky-Tick Big Bandia Sellosalissa, joka osui juuri mun sairastelun ajankohtaan, mutta hyvin lääkittynä jaksoin istua sen 1.5h minkä tämä loppuunmyyty konsertti kesti. Keikan jälkeen hain vielä levynkanteen nimmarit.

Sosiaalista kanssakäymistä... Kävin kaverin kanssa I love me-messuilla, jotka oli tunnissa nähty. Oltiin sitä mieltä, että edellisinä vuosina ovat olleet paremmat. Ostin eurolla kangasnaamion Elevenin pisteeltä ja muut sälät lähti ilmaiseksi mukaan. Hanna on käynyt täällä kylässä ja yökylässä, mutta se nyt kuuluukin ihan normikalustoon. Kymppipäivillä käytiin porukalla syömällä georgialaista ruokaa ja samalla sanomassa heipat Etelä-Amerikkaan useaksi kuukaudeksi lähtevälle kaverille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)